سه شنبه، 13 اردیبهشت 1401 00:00 کد مقاله : 14010213001
سید یعقوب رضوی
بازار وعده های واهی برخی مسئولان شهرستانی و استانی همچنان داغ شده، هرگونه وعده توخالی و بدون پشتوانه باعث آسیب کاهش اعتماد عمومی را به دنبال دارد، با مردم خوزستان صادقانه ...
جولان وعده‌های توخالی مسؤولان خوزستان در خلأ قانون! یاوه‌گویی دیگر بس است.

وعده‌های توخالی و سخن‌فرسایی گناه بزرگی از منظر خداوند است و در آیه دوم سوره صف تصریح می‌فرماید: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ»؛ در قرآن تعبیر «کبر مقتاً» در سه مسئله دیگر همچون کفر، جدال در آیات و نکاح با محارم به کار رفته است؛ یعنی وعده بی‌پایه و حرف بی‌عمل در ردیف کفر به خدا، جدال در آیات و نکاح با محارم است.

 

امام علی علیه السلام: لَا يُقِيمُ أَمْرَ اللَّهِ سُبْحَانَهُ إِلَّا مَنْ لَا يُصَانِعُ وَ لَا يُضَارِعُ وَ لَا يَتَّبِعُ الْمَطَامِعَ. فرمان خدا را بر پاى ندارد مگر آنكه، در اجراى حق مدارا نكند و در برابر باطل فروتنى ننمايد و از پى مطامع خود نرود.

 

اگر بی‌توجّهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهه‌هایی از تاریخ چهل‌ساله نمیبود -که متأسّفانه بود و خسارت‌بار هم بود- بی‌شک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت. (امام خامنه ای مدظله العالی / بیانیه گام دوم)

 

امروز فهم و شعور سیاسی مردم شریف استان خوزستان در سطح بالایی قرار دارد و می توانند تشخیص دهند که کدام وعده ها و شعارهای مسئولان شهرستانی و استانی ظرفیت عملیاتی داشته و کدام یک قابل اجرا نخواهد بود. بنابراین لازم است متصدیان امور مربوطه در سر دادن وعده ها و شعارهای دهن پُرکن نظر مردم را جلب نمی کند و به واقعیت های خوزستان نیز توجه داشته باشند.

 

چرا که مردم و رسانه ها هر شعاری را ثبت و ضبط می کنند و قطعاً از یاد نخواهند برد. مردم مطالبه گر خواهند بود و عملکرد مسئولان شهرستانی و استانی را در مقایسه با وعده هایی که داده است خواهند سنجید.

 

مسئولان برای یک بار هم شده برای همیشه مشکلات معیشتی مبتدی مردم خوزستان را برطرف کنند. تابستان گذشته، تابستان سختی و اسفناک و فجایع انسانی خاصه شهادت ضرغام پرست بوده و باید مسئولان از هم اکنون برای تابستان آینده در تامین آب آشامیدنی مردم این استان برنامه‌ریزی کنند.

 

استان خوزستان با داشتن جوانانی پاک، نجیب، تحصیل کرده و پرتلاش نیاز است اشتغال آنان با توجه به وجود امکانات و ظرفیت‌های مهم اشتغال‌زایی ذخایر عظیم نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع وابسته فراهم و مشکلات این عرصه برطرف شود.

 

یکی از مهمترین سرمایه های اجتماعی استان خوزستان اعتماد مردم است، هرچه سبب افزایش و رویش دیوار بی اعتمادی شود برای استان ما یک آسیب و یک سم مهلک است، حال این موضوع می‌تواند یک وعده توخالی، یک رفتار نامناسب و یا یک سیاست غلط باشد.

 

بیکران درد و بی نهایت بی خیالی/ آیا عمل نکردن به وعده ها خیانت به مردم نیست؟؟؟

 

وعده های مختلف که فاقد پشتوانه باشد چندین پیامد منفی به دنبال خواهد داشت، اولین پیامد منفی تقویت بی اعتمادی مردم نسبت به زمامداران و بی اعتمادی به نظام سیاسی - اجتماعی خواهد بود که این امر موضوع بسیار خطرناکی است، آسیب دیگر کاهش رضایتمندی مردم است، موضوع دیگر این است که احساس مسئولیت نسبت به تعیین سرنوشت در میان مردم کمرنگ می شود چرا که می‌گویند ما که در همه صحنه‌ها حاضر شدیم در انتخابات هم شرکت می کنیم ولی افراد به وعده های مطرح شده عمل نمی‌کنند پس آمدن و یا نیامدن ما پای صندوق های رای چه تفاوتی دارد؟

 

به هر شکل مردم معتقدند برای اینکه در تعیین سرنوشت خودشان نقش آفرین باشند باید این بار امانت را بر دوش یک مسئول توانمند بگذارند، اما اگر این مسئول بخواهد از این حسن اعتماد سوء استفاده کند نه تنها رفتاری کاملا غیراخلاقی است بلکه موجب می شود رغبت مردم به گزینه های آینده هم کاهش پیدا کند و برای مثال بگویند چند گزینه نمایندگی مجلس، ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا وعده دادند و عمل نکردند پس گزینه های بعدی هم شاید مثل اینها باشند.

 

رانت های اطلاعاتی مسئولین، سوء استفاده از جایگاه مسئولیتی، تبعیض در برخورد با فرزندان مسئولین و غیر مسئولین، ارائه نامتوازن خدمات بهداشتی و درمانی به اقشار مختلف مردم، روی کارآمدن مسئولین اشرافی، تجمع امکانات در شهرهای بزرگ، فساد اداری، رشوه گیری، قاچاق، بروز نبودن برخی قوانین، چند پستی های ناکارآمد و مدیریت غیر بومی همه و همه اتفاقاتی است که بروز آن در جامعه، موجب نارضایتی مردم از اجرای عدالت در نظام اسلامی است.

 

عملگرا باشید و رستگار بمانید.

 

الا ان اولیاء الله لاخوف علیهم

و السلام علی المجاهدین فی سبیل الله

نظر جدید
پربازدیدها